Количката е празна

Количката е празна!

Възглавница Меморилатекс Класик с калъф с цип - Екон - Класически възглавници

Възглавница Меморилатекс Класик с калъф с цип - Екон

Възглавница Меморилатекс Класик с калъф с цип - Екон

Описание

Възглавница Меморилатекс Класик с калъф с цип - Екон от Goodnight.bg

Усъвършенствана с множество иновации във функциите, но с изчистен дизайн и равна повърхност. Тази възглавница напълно задоволява онзи вкус, който търси модерна здравословна среда в класическа форма. Терапевтичните характеристики на модела се дължат на свойствата на меморилатекс в ядрото. Интелигентният технологичен материал общува по уникален начин с всичко, което го докосва. Първоначално снема анатомичните характеристики на потребителя, а след това заема най-здравословната форма за него. След всяка употреба бързо и напълно възстановява своята форма и качества, което значително увеличава експлоатационният му период.  Естествената антиалергична среда на ядрото е с двойна допълнителна защита – вътрешен калъф, изцяло от естествен памук и външен калъф, с цип от дамаска Pure gold. Топлоизолационните свойства на меморилатекса в комбинация с памучната материя създават идеален баланс на хлад и топлина през всички сезони.

 

Размери:

  • ширина: 60 / дълбочина: 40 / височина: 14 см.

Състав:

  • латексово ядро
  • слой от мемори пяна
  • вентилационни канали
  • вътрешен калъф от 100% естествен памук
  • сваляем външен калъф от плат Pure Gold с цип 

Степен на твърдост:

  • средно твърда

 

 

Предимства на Възглавница Меморилатекс Класик с калъф с цип - Екон

+

Анатомичен

Анатомичен

Антиакарен

Антиакарен

Антиакарен

Дишащ

Дишащ

Ортопедичен

Ортопедичен

Ортопедичен

Съвети+

Уважаеми клиенти, винаги е хубаво да знаете, че когато разглеждате даден продукт през мобилно или настолно устройство е възможно минимално разминаване/отклонения в нюансите или декорите, които виждате на снимката, което може да се получи от различните визуални качества и свойства, които показва Вашето устройство. Също така е препоръчително да бъдете внимателни с излагането на мебели под постоянна слънчева светлина, за да избегнете нежелани изменения по вида и свойствата на плат/кожа или друг тип материал. Другото важно нещо, което Ви посъветваме е да не поставяте мебелите си бъдете внимателни с излагането на мебели под постоянна слънчева светлина, за да избегнете нежелани изменения по вида и свойствата на плат/кожа или друг тип материал. Другото важно нещо, което Ви посъветваме е да не поставяте мебелите си

Доставка+

Срокът за доставка може да видите под бутоните за поръчка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма. Мебелите се доставят на територията на цялата страна, срещу съответната цена за доставка, която се калкулира след финализиране на поръчката. Когато куриерът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на опаковката на пакетите. Ако е нарушена, /повредена или скъсана /куриерът е длъжен да състави констативен протокол. От Вас се изисква единствено да потърсите наш служител, за да ни уведомите и съответно да отстраним рекламацията. Куриерската фирма доставя мебелите до входа на жилищната сграда. Ако е жилищен блок - до входа на блока.

Изплащане+

Закупуването на мебели на изплащане вече е по - лесно и бързо от всякога, а най-хубавото е че не се налага да излизате от дома си. Ние ще Ви предложим изключително изгодни условия за месечни вноски и лихви. С времето и натрупания опит в тази сфера успяхме да улесним максимално начина за кандидатстване до толкова че единственото, което трябва да направите е да отделите 5 минути, за да попълните необходимата информация с наш сътрудник. За да постигнем максимално удобство на нашите клиенти предлагаме стокови кредити чрез ,,БНП ПАРИБА’’ / ,,TBI BANK ‘’ / UniCredit Bulbank ‘’, така Вие сами може да избирате месечната вноска и период за погасяване . На изплащане могат да бъдат закупени всички продукти от сайта, които са на стойност над 150,00лв. След одобрение документите се изпращат към Вас с куриерска фирма за подпис срещу сумата от 4,90лв.

Как да поръчам+

Поръчка по телефон : След като вече сте разгледали сайта Mebelino.bg и сте избрали даден/и продукт а / и единственото, което трябва да направите е да позвъните на телефон 0875 344 233 и наш служител ще Ви даде професионален съвет и препоръка, ако имате нужда от такива и при решение от Ваша страна се оформя поръчка. Поръчка през сайта ни - 24/7 Покупката на мебели вече може да направите сами без да излизате от дома си и то 24 часа в денонощието. Поръчка пусната онлайн след 18:00 в делничен ден ще бъде разгледана и потвърдена от нас на следващия работен ден. Поръчка пусната в събота след 16:00 ще бъде разгледана и потвърдена в понеделник. След като сте се спрели на даден продукт искате да го поръчате натиснете бутона ,, Купи онлайн’' и Вашия продукт автоматично се добавя в количката. След като сте приключили с избора на продукти имате няколко полета за попълване преди финализиране на поръчката. 1.Вашите данни : Име и Фамилия / Телефонен номер / Населено място / Област / E - mail / адрес за доставка / пощенски код 2.Начин на плащане : - Плащане при доставка Ако изберете опцията ,, Плащане при доставка ‘' Вие ще трябва да заплатите при получаване на куриера цялата стойност на Вашата поръчка + фиксирана цена за доставка. - Покупка на изплащане Когато поръчката е на изплащане и сумата е над 200,00лв клиентът винаги се възползва от безплатна доставка. Банков превод Когато изберете да платите чрез банков превод натискайки бутона „Банков превод“ може да откриете номера на банковата сметка, по която да направите превод. При потвърждение на поръчката, ако решите да смените начина на плащане на „ Банков превод“ наш служител ще Ви изпрати имейл или СМС с банковата сметка, по която да направите плащане. След като се отрази превода по сметката ни започва да тече срока за доставка на избрания от Вас продукт. -Плащане с карта когато изберете да платите с кредитна / дебитна карта преди финализиране на поръчката се отваря нов прозорец, в който трябва да попълните данните за Вашата кредитна / дебитна карта и след това поръчката Ви влиза в процес на обработка.

Ревю на Възглавница Меморилатекс Класик с калъф с цип - Екон ( 0 отзив/и )

+

С цел максималното повишаване на информация, която се опитваме да Ви предоставим направихме и опция ''ОТЗИВИ ‘’, която позволява на всеки клиент или потребител да изкаже мнението си за даден продукт и така можете да разберете всичко нужно не само от нас, но и от клиенти, които вече са поръчали и получили продукта.

Напишете Ревю

  • 54.00 лв.

Посещения: 182

Каталожен номер: 1431

Височина: Висока

Допълнителен материал: С кашмир,Със златни нишки

Сваляем калъф: Да

Пълнеж: Латекс

Как спите: Настрани

Удобство: Средна твърдост

Форма: Класическа,Ортопедична

Доставка: 10 работни дни
Моля, въведете Вашите имена и телефонен номер, а ние ще се свържем с Вас, за да уточним доставката.