Количката е празна

Количката е празна!

Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte - Двулицеви матраци

Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte

Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte

Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte - Двулицеви матраци
-25%

Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte - Двулицеви матраци Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte - Двулицеви матраци Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte - Двулицеви матраци
Описание

Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte от Goodnight.bg

Двулицевият матрак Bellissima iSprings на Bellanotte е изцяло ръчно направен матрак. Произвежда се индивидуално за всеки клиент, само по поръчка и се отличава с високи показатели на анатомичност и ортопедичност. Ядрото е изградено от слой високотехнологичен мултипокет от индивидуално опаковани пружини. Симетрично от двете страни на покет системата са разположени два отделни слоя от Nano Springs, представляващи малки независими пружинки, опаковани в собствени калъфчета, които освен стабилна опора, придават омекотяващ ефект и осигуряват добра проветривост. Комбинацията между различните видове пружини дава на матрака свойството да следва на момента всяко движение на тялото. Те потъват равномерно и се нагаждат според контурите му. Едновременно с това моделът е с варираща твърдост, съобразена с различните зони на натиск, които се получават при лягане. Правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение.

 

Състав:

  • сърцевина от пружинен мултипокет пакет
  • слой от нано пружини от двете страни
  • слой от омекотяваща вата от 100% памук
  • висококачествена белгийска дамаска от лен - Pure Belgian Lenen

Степен на твърдост:

  • средно твърд

Височина на матрака:

  • 28 см.

Гаранция:

  • 16 години
Съвети+

Уважаеми клиенти, винаги е хубаво да знаете, че когато разглеждате даден продукт през мобилно или настолно устройство е възможно минимално разминаване/отклонения в нюансите или декорите, които виждате на снимката, което може да се получи от различните визуални качества и свойства, които показва Вашето устройство. Също така е препоръчително да бъдете внимателни с излагането на мебели под постоянна слънчева светлина, за да избегнете нежелани изменения по вида и свойствата на плат/кожа или друг тип материал. Другото важно нещо, което Ви посъветваме е да не поставяте мебелите си бъдете внимателни с излагането на мебели под постоянна слънчева светлина, за да избегнете нежелани изменения по вида и свойствата на плат/кожа или друг тип материал. Другото важно нещо, което Ви посъветваме е да не поставяте мебелите си

Доставка+

Срокът за доставка може да видите под бутоните за поръчка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма. Мебелите се доставят на територията на цялата страна, срещу съответната цена за доставка, която се калкулира след финализиране на поръчката. Когато куриерът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на опаковката на пакетите. Ако е нарушена, /повредена или скъсана /куриерът е длъжен да състави констативен протокол. От Вас се изисква единствено да потърсите наш служител, за да ни уведомите и съответно да отстраним рекламацията. Куриерската фирма доставя мебелите до входа на жилищната сграда. Ако е жилищен блок - до входа на блока.

Изплащане+

Закупуването на мебели на изплащане вече е по - лесно и бързо от всякога, а най-хубавото е че не се налага да излизате от дома си. Ние ще Ви предложим изключително изгодни условия за месечни вноски и лихви. С времето и натрупания опит в тази сфера успяхме да улесним максимално начина за кандидатстване до толкова че единственото, което трябва да направите е да отделите 5 минути, за да попълните необходимата информация с наш сътрудник. За да постигнем максимално удобство на нашите клиенти предлагаме стокови кредити чрез ,,БНП ПАРИБА’’ / ,,TBI BANK ‘’ / UniCredit Bulbank ‘’, така Вие сами може да избирате месечната вноска и период за погасяване . На изплащане могат да бъдат закупени всички продукти от сайта, които са на стойност над 150,00лв. След одобрение документите се изпращат към Вас с куриерска фирма за подпис срещу сумата от 4,90лв.

Как да поръчам+

Поръчка по телефон : След като вече сте разгледали сайта Mebelino.bg и сте избрали даден/и продукт а / и единственото, което трябва да направите е да позвъните на телефон 0875 344 233 и наш служител ще Ви даде професионален съвет и препоръка, ако имате нужда от такива и при решение от Ваша страна се оформя поръчка. Поръчка през сайта ни - 24/7 Покупката на мебели вече може да направите сами без да излизате от дома си и то 24 часа в денонощието. Поръчка пусната онлайн след 18:00 в делничен ден ще бъде разгледана и потвърдена от нас на следващия работен ден. Поръчка пусната в събота след 16:00 ще бъде разгледана и потвърдена в понеделник. След като сте се спрели на даден продукт искате да го поръчате натиснете бутона ,, Купи онлайн’' и Вашия продукт автоматично се добавя в количката. След като сте приключили с избора на продукти имате няколко полета за попълване преди финализиране на поръчката. 1.Вашите данни : Име и Фамилия / Телефонен номер / Населено място / Област / E - mail / адрес за доставка / пощенски код 2.Начин на плащане : - Плащане при доставка Ако изберете опцията ,, Плащане при доставка ‘' Вие ще трябва да заплатите при получаване на куриера цялата стойност на Вашата поръчка + фиксирана цена за доставка. - Покупка на изплащане Когато поръчката е на изплащане и сумата е над 200,00лв клиентът винаги се възползва от безплатна доставка. Банков превод Когато изберете да платите чрез банков превод натискайки бутона „Банков превод“ може да откриете номера на банковата сметка, по която да направите превод. При потвърждение на поръчката, ако решите да смените начина на плащане на „ Банков превод“ наш служител ще Ви изпрати имейл или СМС с банковата сметка, по която да направите плащане. След като се отрази превода по сметката ни започва да тече срока за доставка на избрания от Вас продукт. -Плащане с карта когато изберете да платите с кредитна / дебитна карта преди финализиране на поръчката се отваря нов прозорец, в който трябва да попълните данните за Вашата кредитна / дебитна карта и след това поръчката Ви влиза в процес на обработка.

Ревю на Матрак Bellissima iSprings с Покет пружини - 28см. - Bellanotte ( 0 отзив/и )

+

С цел максималното повишаване на информация, която се опитваме да Ви предоставим направихме и опция ''ОТЗИВИ ‘’, която позволява на всеки клиент или потребител да изкаже мнението си за даден продукт и така можете да разберете всичко нужно не само от нас, но и от клиенти, които вече са поръчали и получили продукта.

Напишете Ревю

  • 966.00 лв.
  • 725.00 лв.

Посещения: 290

Каталожен номер: 421

Височина: 28 см.

Гаранция: 16 години

Допълнителен материал: С лен

Сваляем калъф: Не

Мемори Пяна: Не

Твърдост: Среден

Тип: Двулицев

Сърцевина: Покет пружини

Доставка: 10 работни дни
Моля, въведете Вашите имена и телефонен номер, а ние ще се свържем с Вас, за да уточним доставката.